Φόρτωση

Σχετικά με εμάς

Εδώ γίνεται η φαντασία πραγματικότητα
Από το 2014

Κατασκευές με μεράκι & επιμονή

Ύστερα από εμπειρία ετών στον χώρο, δημιουργήσαμε την ελληνική βιοτεχνία μαξιλαριών, poof και κουρτινών Mr Poof.

Σκοπός μας

Να προσφέρουμε στους πελάτες/συνεργάτες μας πάντα υψηλή ποιότητα δουλειάς, καινοτόμα σχέδια και πάντα σε σύντομο χρόνο. Ακολουθώντας πάντα όλες τις σύγχρωνες προδιαγραφές.

Εγκαταστάσεις

Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε ολα τα σύγχρονα μηχανήματα για να εκτελούμε κάθε είδους παραγγελία.
Στην έκθεση μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για όλες τις χρήσεις. Θα δείτε δείγματα τις δουλειάς μας, τύπους ραφών και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με τι δουλειά μας.
Μας έχετε δοκιμάσει

Οι πελάτες μας

Η υπευθυνότητα και η επιμονή στην λεπτομέρεια μας έχει βοηθήσει να εκτελούμε δύσκολες δουλειές και να δημιουργούμε καινούργια σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Εξυπηρέτηση

Η σχέση μας με τον επαγγελματία πελάτη δεν περιορίζεται στους τοίχους ενός γραφείου.
Μετά την πρώτη επαφή, όπου έχουμε μια βασική επικοινωνία και αποκτούμε μια αίσθηση για το τι είναι αυτό που χρειάζεστε, μπορούμε να σας επισκεφτούμε στον χώρο σας.
Έτσι μπορούμε να κάνουμε επί τόπου εκτίμηση των αναγκών σας, και να σας προτείνουμε λύσεις, ειδικά σε περιπτώσεις που χρειάζεται ειδική κατασκευή ή μία λύση που να είναι αποκλειστικά δική σας.

Δωρεάν δειγματισμός

Μπορούμε να έρθουμε και να δειγματίσουμε στον χώρο σας, ή να έρθετε εσείς στο δικό μας.
Οι ώρες εργασίας και συναντήσεων είναι από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα Δευτέρα - Παρασκευή, αλλά υπάρχει πάντα δυνατότητα συνάντησης άλλη ώρα και ημέρα κατόπιν συννενόησης.
Κλείστε Ραντεβού